Access Bars

Rust in je hoofd, meer energie minder klachten.

 

Acces Bars is een zachte behandelwijze . Je ligt heerlijk ontspannen op de behandel tafel met uw kleding aan. . Er worden vele punten op je hoofd zachtjes aangeraakt. Dit geeft direct ontspanning, rust, ruimte en energie. Je lichaam word in staat gesteld om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. 

 

De energiebanen die over je lichaam lopen die  op je hoofd eindigen worden geactiveerd. 

De energiebanen zijn belast met het verwerken en loslaten van informatie. Bij overbelasting raakt je hoofd overvol.

Door deze energiebanen te laten lopen, worden deze blokkades opgeheven.

 

Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken.

 

Voor o.a.:   

* Angsten en Fobieën   * Depressie   * Slapeloosheid  * Vermoeidheid  * Stress  * Lichamelijk pijnklachten  * Faalangst                        * Hoog gevoeligheid  * Piekeren  * Als  je meer rust in je hoofd wil .

 

Wat doet het letterlijk:

Het helpt je beter in het leven te staan.

Het verbetert de relatie met jezelf en anderen.

Het ondersteunt stoppen het 'gemaal' in je hoofd.

Betere concentratie.

Je word er rustiger door. Ook voor ADD , ADHD , PTSS

Het zorgt ervoor dat je vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven staat.

 

Als je de Acces Bars met regelmaat ontvangt kan het een hele andere toekomst creëren voor jou lichaam en leven.

 

Access Bars™ is een volledig veilig proces. Voor baby, ernstig zieke of  bejaard.
Ook in het geval van pacemakers en hartproblemen, epilepsie, migraine of andere kwalen, ieder lichaam is geschikt voor Access Bars.

 

Trauma/Stress

De TSS (Trifold Sequencing Systems)

De TSS is een hands-on lichaamsproces en is voor mensen die geestelijk of lichamelijk shock of trauma hebben ervaren. Zoals wanneer (lichamelijke en/of geestelijke) klachten maar niet over lijken te gaan of steeds opnieuw lijken te ontstaan. Of wanneer gebeurtenissen, die soms tijden geleden geweest zijn, zich nu nog steeds opnieuw afspelen en er moeilijk of niet uit de herbeleving te komen valt. Dit bodyproces ontrafelt de ‘loop’, het haalt de gebeurtenissen en emoties, die aan elkaar geplakt zijn, weer uit elkaar.

Zodat het één het ander niet meer automatisch triggert om opnieuw in bestaan te komen. Geestelijk en lichamelijk trauma door o.a. pesten, scheiding, sterfgevallen, ongeluk, ziekte, misbruik (seksueel, lichamelijk en of geestelijk) e kan hiermee veranderd worden. TSS zorgt ervoor dat je uit de vicieuze cirkel van pijn, angst en beperking kunt stappen. De traumatische gebeurtenis kan niet worden uitgewist, maar wel de gevolgen ervan voor jouw lichaam en geest.

TSS wordt o.a. ingezet bij hang naar perfectionisme, gevolgen van shock en trauma, het gevangen zitten in een ‘loop’ na bepaalde ingrijpende gebeurtenissen en voor PTSS.

 

De TSS (of Drugs, Induced Scenarios, Perfectionism and Insanity)  

Dit lichaamsproces heeft te maken met de gevolgen van medicijn-, alcohol en drugsgebruik, dat opgesloten is geraakt in het lichaam. Met dit lichaamsproces kun je de effecten van deze middelen op je lichaam en je geest ontsluiten en neutraliseren. Hierdoor kun je dat wat je lichaam heeft opgeslagen loslaten.

Onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat cellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan zorgen voor ongemak of ziekte.

Door het nalopen van de Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.

Wat zegt de wetenschap?

Wetenschappelijk onderzoek verricht door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin toont aan dat een Bars sessie een heilzame werking heeft op de thalamus, een belangrijk gebied in de hersenen die de meeste binnenkomende zintuiglijke prikkels verwerkt.

Op onderstaand filmpje is duidelijk zichtbaar dat de hersenen van de persoon voor de Bars sessie overmatig overprikkeld zijn. De gedachten schieten alle kanten op. Na de behandeling is het hyperactieve gebied rond de thalamus volledig tot rust gekomen.

Dr. Jeffrey Fannin is zichtbaar verbaasd over de snelle en accurate werking van de Bars behandeling. Zijn neurowetenschappelijk onderzoek laat zien dat door deze behandeling er een coherente werking van de hersenen ontstaat hetgeen een hoger niveau van bewustzijn toestaat.

Access Face Lift

 

Is het mogelijk om je jonger te voelen en er jonger uit te zien ZONDER botox te injecteren en zonder accupunctuurnaalden of door andere trauma's aan je gezicht te veroorzaken? JA! 

De Access Energetische Facelift is een verbazingwekkend proces dat het verschijnen van veroudering op het gezicht kan omkeren en soortgelijke effecten kan creëren in het hele lichaam. Als het herhaaldelijk wordt gedaan, schijnt het permanent te zijn.